• Mardin22 °C
  • Diyarbakır21 °C
  • Batman23 °C
  • Şırnak24 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
‘A Teacher’ Yaratıcısı Hannah Fidell, FXle Genel Anlaşma İmzaladı
25 Haziran 2021 Cuma 11:05

‘A Teacher’ Yaratıcısı Hannah Fidell, FX'le Genel Anlaşma İmzaladı

Fidell, uzun bir süre FX için çalışacak..
“A Teacher”ın yaratıcısı, yazarı, yönetmeni ve baş yapımcısı Hannah Fidell, FX Productions'la ilk bakış anlaşması imzaladı. Fidell, ilk uzun metrajlı yönetmenlik denemesini, 2013'te Sundance Film Festivali'nde gösterime giren ve onu Hulu için bir mini diziye uyarlamadan önce gösterime soktuğu bağımsız drama “A Teacher”la yaptı. FX'in orijinal programlama başkanı Gina Balian yaptığı açıklamada, "Hannah ile 'A Teacher' üzerinde çalışmak yaratıcı ve kişisel olarak inanılmaz derecede ödüllendirici oldu ve bu, onun bir hikaye anlatıcısı ve yapımcı olarak başarılı olma yeteneğinin yalnızca son örneği." dedi.
 
FX Networks, 2019'da Kate Mara ve Nick Robinson'ın oynadığı 10 bölümlük bir gösteri olarak “A Teacher” siparişini verdi. Sekiz haftalık çalışmasının beşinde Hulu'da bir numaralı diziydi ve şirkete göre o zamandan beri Hulu'da en çok izlenen FX yapımı haline geldi. Mara, Michael Costigan ve Jason Bateman ayrıca “A Teacher”ın baş yapımcılığını üstlendi. Bir lise öğretmeni ve bir öğrenci arasındaki yasa dışı cinsel ilişkiyi merkeze alan dizi, yeni senaryosu için Independent Spirit Ödülü'ne aday gösterildi.
 
Fidell, "Yaratıcılığa FX kadar derinden önem veren ortaklar bulmak gerçek bir mutluluk. A Teacher'la yapmak istediğim şovu her film yapımcısının hayali haline getirmeyi başardım. Karmaşık ve zor konuları veya derin kusurlu karakterleri ele almaktan korkmamak gerekiyor ve bu, aynı zamanda şansı da beraberinde getirir. İnanılmaz kadar akıllı olduklarını söylemiş miydim? Birlikte çalışmaya devam etmekten daha heyecanlı olamazdım.” dedi.
 
Fidell'in film çalışmaları arasında ABD prömiyerini 2015'te South by Southwest'te yapan ve Avrupa'daki ilk gösterimini aynı yıl Champs-Élysées Film Festivali'nde yapan romantik drama “6 Years” yer alıyor. Film daha sonra Netflix tarafından yayınlandı. Başrollerini Tony Revolori ve Jason Mantzoukas'ın paylaştığı Fidell'in yol komedisi “The Long Dumb Road”, Universal Pictures tarafından 2018'de piyasaya sürüldü. Diğer televizyon çalışmaları arasında Joey King ve Patricia Arquette'in oynadığı Hulu'nun “The Act” dizisinin bölümleri yer alıyor. 
 
Kaynak: beyazperde.com
Bu haber toplam 895 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA